Tjänster

4658 114658 11
4658 11

UBC Teknisk förvaltning erbjuder:

Med lång erfarenhet av fastighetsskötsel kan du lita på att vi tar han om din fastighet på allra bäst sätt. Snöröjning, sandning, bortforsling av snö, häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning och rensning av rabatter, grusgångar och planteringar är några av tjänsterna som ryms i vår portfolio, men du kan alltid kontakta oss för specialuppdrag.

För ett komplett erbjudande har vi samarbetspartners som kan tillhandahålla trappstäd, tvättmaskinsservice samt värme- och ventilationsservice. Vi har ett bra samarbete med många underentreprenörer, vilket gör att vi gärna förmedlar kontakter om du har önskemål om andra uppdrag. Kanske behöver du en snickare, rörmokare eller elektriker? Vi fixar kontakten åt dig.

Andra tjänster vi erbjuder är vicevärd, mindre reparationer och anläggningsarbeten.

​​​​​​​Och du – givetvis kommer vi per automatik när gräset växt eller snön fallit över natten. Material behöver du inte stå för, det tar vi med oss.

​​​​​​​Nu ingår vi i Bredablickgruppen och kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.
​​​​​​​

Som en del av en koncern med heltäckande kompetens inom fastighetsrelaterade tjänster kan vi göra ännu mer nytta för våra kunder! Vi är glada över att från och med nu kunna erbjuda ett stort utbud av kompletterande tjänster utöver fastighetsskötsel och teknisk förvaltning. Genom Bredablick Förvaltning kan vi erbjuda kompetent ekonomisk förvaltning och juridiska tjänster, och byggkonsultföretaget Sustend kan bistå våra kunder med underhållsplanering, besiktningar och projektledning vid såväl renoveringsprojekt och nybyggnation som energieffektivisering och andra utvecklingsprojekt.

​​​​​​